4. ožujka 2017.

Empties February / veljača # 12

Pozdrav dragi moji ljubitelji kozmetike.
Danas Vam predstavljam proizvode koje sam potrošila tokom veljače.
Bilo je tu onih koje volim jako kao i onih koji me baš i nisu pretjerano oduševili, kao i nekih koje sam tek imala priliku upoznati putem testera.










Krenut ću prvo od tuširalica.

Avon Senses gel za tuširanje sa mirisom orijentalne orhideje i maline - prekrasnog mirisa i kremaste teksture. 500 ml dođe 32 kn, a na akciji se može naći već od 19 kn.
Dugotrajan je jer nije potrebna velika količina da bi se zapjenio. Nježan ja za kožu sa 100% prirodnim uljima.
Mislim da ću svakako ponovno naručiti ovaj ili neki drugi miris. Po ljeti sam imala i Avon senses Rio Cocktail o kojem nešto možete pročitati u mom postu Empties 11. mj.

Palmolive aroma sensations feel the massage  gel za tuširanje - ovaj gel sam kupila već jako puno puta. Najviše ga volim po ljeti jer me i sam miris podsjeća na more. Ovaj gel sadrži sitne čestice koje rade nježan peeling tijela. Sadrži soli Mrtvog mora, aloe veru i vodenom mentom. Kada se tuširam ovim gelom cijela kupaona mi miriši po moru i imam osjećaj kao da sam na plaži. Mislim da ću ga vjerojatno ponovno kupiti u nekoj prilici, ako ne prije za ljeto će sigurno biti jedan od mojih odabira.

Lactacyd Fresh gel za intimnu njegu - ovaj gel mi je također jako dobar za toplije dane jer pruža svježinu  i sprječava neugodne mirise, te osjećaj laganog hlađenja.  Sam gel ima miris po mentolu. Sada trenutno imam Lactacyd sensitive koji je blagog  mirisa. 200 ml sam stvarno dugo imala jer je potrebna mala količina gela.  Vjerojatno ću ponovno kupiti ovaj proizvod jer mi se svidio, makar bi željela isprobati i Avonove gelove za intimno područje.

Avon clearskin blackhead clearing 3 u 1 - ovo je gel za čišćenje lica sa 2,0% salicilne kiseline. Kao gel za čišćenje lica i peeling može se svakodnevno koristiti, ali u tom slučaju lagano isušuje lice. Mene ovaj gel nažalost od početka nije nešto fascinirao. Kada se umiva njim lice je bijelo ne pjeni se ni malo, a ja više volim gelaste gelove ili pjene za umivanje. Peeling čestice su skroz blage i ne čini mi se da mi baš uklone mrtve stanice. Kao masku ga baš nisam koristila jer sam kupila masku iz iste linije. Proizvod sam po sebi hladi lice, i zbog salicilne kiseline drži pod kontrolom kožu sklonu aknama. Više neću kupovati ovaj proizvod jer sam otkrila i neke druge sa kojima sam više zadovoljna. Ali svakako ću ponovno uzeti tonik iz clearskin linije i željela bi isprobati crnu masku.

Dove natural touch dezodoran - već svi znaju kako volim Dove deziće 😉, ovaj je sa mineralima iz Mrtvog mora, bez alkohola, trajnost mu je 48h, što zbilja mogu i potvrditi jer i nakon treninga još mi uvijek pazusi i odjeća fino miriše tako da će svakako ostati jedan od mojih favorita i za ubuduće. Trenutno sam počela koristiti Dove to go od krastavaca i zelenog čaja.

Essence nail polish remover ( aceton) - ovaj odstranjivač laka mi se svidio jer nema prejaki acetonski miris jer ima aromu kokosa i papaye. Inače ne pridajem veliku pažnju odstranjivačima laka, bitno mi je da dobro obavlja svoj posao, ovaj mi se svidio i vjerojatno ako ga pronađem opet ću ga kupiti.

Avon planet spa Heavently Hydration serum za vrat - ovaj serum sam spominjala već u posebnom postu koji možete pročitati ovdje. Uglavnom serum  sadrži alfa -hidroksilnu kiselinu, preporučuje se nanositi 2 -3 X na tjedan navečer ( zbog AHA kiselina koje mogu reagirati na sunčevu svjetlost).
Možda ponovno kupim ovaj serum jer čini kožu glađom, makar bi željela isprobati i Fantastically Firming serum za vrat i dekolte sa ekstraktom kave.

NiveaQ10 plus krema za oko očiju - trenutno još nemam problema sa prevelikim borama ,ali sam ju počela koristiti preventivno. Krema je fino maziva , potrebna je vrlo mala količina za namazati ju ispod oba oka. Jedino što mi se desilo da sam dobila aknu baš na tom mekanom području ispod oka, gdje ih inače ne dobivam pa ne znam da li je to od kreme ( jer ima tendenciju komedogenosti) ili mi je jednostavno lice malo podivljalo samo od sebe 😀. Trenutno koristim drugu tester vrećicu i inače sam zadovoljna kremom.

 La Roche -Posay Effaclar DUO ( +) Unifiant - već sam također spominjala u zasebnom postu, koji možete pročitati ovdje tako da neću previše duljiti. Uglavnom jako sam zadovoljna ovim proizvodom, sviđa mi se kako izgleda na licu, lako se razmazuje. Idealan je za dane kada ne želite stavljati teške pudere na lice, a opet da date licu potrebnu svježinu i zdrav izgled. Ima srednje prekrivanje. Proizvod nije komedogen. Svakako ga želim imati u svojoj kolekciji u punom pakiranju kada potrošim trenutne BB kreme i puderiće.

La Roche - Posay Cicaplast Baume B5 - još jedan proizvod koji je došao u Tester boxu ( ovaj put u muškom). Iskoristili smo ga ja i moji klinci jer smo ovu zimu imali problema sa kronično suhim rukama. Krema se brzo upija, lako se razmazuje i štiti ruke. Može se nanositi na tijelo, lice i usne. Dobar kod bržeg zacjeljivanja manjih ranica , kod porezotina i iritacija nakon brijanja.

Gamilla Secret krema za ruke - ovaj tester se našao u ženskom Tester boxu od veljače. Krema je
100 % prirodna. Vodootporne formule i mirisa slatke naranče. Miris je zbilja dosta intenzivan. Krema je guste teksture, ali fino maziva i brzog upijanja. Revitalizira isušene ruke i pruža im mekoću i njegu.

L´Oreal Paris ruž - ovaj tekući ruž (sjajilo) u nijansi Lolita 101 sam naprosto obožavala. Toliko sam ga voljela da sam naprosto strugala po stjenkama ambalaže kako bi ga skroz iskoristila. Nanosi se finim , mekanim lijepo oblikovanim aplikatorom. Lijepa  i elegantna ambalaža.  Boja je odlična za svaki dan , ali i za navečer. Fino se sjaji, ne lijepi usta, kremast je. Svakako ću ga ponovno nabaviti u ovoj ili drugoj nijansi.

Spring Vitamins & minerals women 40+ - iako još nemam ni 40 ,  primijetila sam česti umor, a i trenutno veći napor zbog treninga odlučila sam se kupiti ove vitamine. Sadrže kalcij, fosfor , magnezij, vitamin C, niacin, cink, vitamin E, željezo, pantenolsku kiselinu, ekstrakt soje.
Ako zbog ničeg drugog nadam se da će pomoći održavanju mog željeza donekle pod kontrolom jer sam stalno u nekom pomanjkanju. Trenutno koristim drugo pakiranje, i moram priznati kako više ne osjećam toliki umor.

Kako Vam se sviđaju proizvodi?
Da li ste isprobale nešto?


Pozz do slijedećeg posta

Voli Vas Beauty & fashion




Nema komentara:

Objavi komentar